Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Többzónás rendszer

Vezetékes zónahőmérséklet érzékeléssel

Rendezés:

Leírás

Az EUROSTER 11M típusú hőmérsékletszabályozó grafikus kijelzővel, modern mikroprocesszoros vezérlő. Három- és négy utas keverőszelep kiszolgálására szolgál. Minden keverőszelep mozgató motor típushoz alkalmazható, amely 230 V-os és önálló végállás-kapcsolóval rendelkezik. A keverőszelep vezérlő nagy előnye a grafikus kijelző, amely segít a beállítás és ellenőrzés folyamatában, illetve, hogy a keverőszelepet nem időalapon, hanem hőmérsékleti dinamikai alapon vezéreljük a nyitási-zárási jelleggörbét. Ez azt eredményezi, hogy a vezérlő a kevert körön beállított értéket és nyitási dinamikát követi. Előnye: mindig a hőmérsékletet figyeli és nem a szelep nyitási állapotát. A keverőszelephez történő további

kiegészítő szivattyú csatlakoztatásának lehetőségével. Szabályozhatjuk és vezérelhetjük: a keverőszelep vezérlőt 2 féle üzemmódban.

Cikkszám: EE11M

Euroster 11 M Keverőszelep és szivattyú vezérlő

Raktáron
26.670 Ft

TECH HU-27R fűtés szivattyú vezérlő központi fűtés (KF) szivattyú és a rendszerben működő 2. szivattyú (beállitástól függően puffer, használati meleg víz – HMV, illetve padlófűtés - PF) munkájának vezérlésére szolgál. 

Cikkszám: HU-27R

TECH HU-27R Központi Fűtés és HMV/padló szivattyú vezérlés

Raktáron
40.999 Ft

TECH HU-292v2 B Fehér termosztát

A szobatermosztát feladata be (a kontaktus összekapcsolva) illetve kikapcsolni (a kontaktus szétkapcsolva) a vezérelt fűtő berendezést, a szabályozott helyiség aktuális, illetve beállított hőmérsékletének függvényében. A jelvevője segítségével, vezeték nélkül vezérli a csatlakoztatott berendezést.

Cikkszám: HU-292v2

TECH HU-292v2 vezeték nélküli ON/OFF szobatermosztát (hűtés, öntanulós, padló érzékelő funkció)

Raktáron
65.990 Ft

TECH HU D5 fűtés puffer szivattyú vezérlő, szivattyú vezérlő, puffer tartály vagy háztartási meleg víz tartály differenciált mérés alapú  töltésére, COM/NO kimenet,LED kijelző, érzékelők tartozékok.

Cikkszám: HU-D5

TECH HU-D5.D9 Puffer töltés vezérlése

Raktáron
29.900 Ft

Leírás

B 21402-10 vezetékes szabályzó, fűtési- és hűtési rendszerek zónaszabályzására.

Cikkszám: MOH_132255

Vezetékes szabályzó, 10 zónás, szivattyú ind., fűtés, 230V

Előrendelhető
39.765 Ft

Leírás

W3000 vezetékes szabályzó, fűtési- és hűtési rendszerek zónaszabályzására.

Cikkszám: 1050

Vezetékes szabályzó, 8 zónás, szivattyú ind., fűtés, 230V

Raktáron
19.050 Ft

Termoelektromos fej

A termoelektromos szelepmozgatók helyiség- és zónaszabályozási alkalmazásokban használhatóak. A szelepek nyitását és zárását szabályozza a padlófűtési és mennyezet-hűtési rendszerek esetén.

Cikkszám: 07-B223

Vezetékes termoelektromos fej, alaphelyzetben zárt, 230V

Raktáron
5.900 Ft

Termoelektromos fej

A VM termoelektromos szelepmozgatók helyiség- és zónaszabályozási alkalmazásokban használhatóak. A szelepek nyitását és zárását szabályozza a padlófűtési és mennyezet-hűtési rendszerek esetén.

Cikkszám: MOH_132259

Vezetékes termoelektromos fej, alaphelyzetben zárt, 230V

Külső raktáron
7.165 Ft